onsdag den 21. oktober 2009

Vaskemaskine vol.2...

Så virker vaskemaskinen sørme igen ;-)) juhuuu... det er nu nemmere, sagde hun så, som ellers var begyndt, at tænke, at det gik nok ikke med flere reparatør udgifter. Min far var herude igen, og han fik den til at køre. Spørg mig ikke hvordan, men nu vasker den på livet løs igen... meget underligt, men sådan er det bare, ind i mellem, fik jeg at vide. Jeg vil jo gerne vide hvorfor, men alt kan ikke forklares - sådan ;-)

Flere blogsider er begyndt at skrive om JUL - den der højtid der kommer lige om lidt... nej, hold nu, har jeg tænkt flere gange. Tænkte faktisk over det i efterårsferien. Var blandt andet i Bilka, som altid plejer at have julepyntet en stor del af butikken, netop i efterårsferien, og det havde de IKKE i år... tænkte, at det var da dejligt, at de venter lidt. Var i en livsstils butik der havde, men det var lidt på en anden måde, efter min mening. Flere dame blade skriver om jul, Stof og Stil i Herning havde en masse lækkert hængende, af jule artikler. Men det er noget andet, for der skal kunderne jo have mulighed for, at se hvordan det kommer til at se ud... nå, men tilbage til juleriet... en mor sagde til mig i dag, er du klar over, at der kun er to måneder til juleaften... hov, stop en halv. Der er da længere tid... nej, vi har ca. 8½ uge tilbage inden juleferien... VILDT, siger jeg bare...

Har lige siddet og kigget på gamle billeder, faldt liiiiige over lidt juleforberedelses billeder fra sidste december... så nu får I dem simpelthen.... godt der er lidt tid tilbage endnu...

4 kommentarer:

 1. Der er bare ikke noget værre end en vaskemaskine, der ikke vasker. Godt, at den er på toppen igen.

  Det der jul. Det må godt vente. Ulrik har først fødselsdag sidst i november og det kommer baby Løye også til at have. Her hjemme er aftalen, at jul kommer først i december måned; for både Ulrik og nu også baby skal have deres fødselsdage i fred.

  Det passer mig nu egentlig ganske godt, for ellers bliver december pludselig så lang og med Gunnar-drengen i huset og febervarme kinder (for det får de fleste børn i forbindelse med jul), så der helst ikke være for mange dage.

  :)

  SvarSlet
 2. Frederikke - det synes jeg er en god idé, først at jule i december. Fødselsdagene skal overståes først. Kommer de til, at ligge lige op af hinanden, altså fødselsdagene? Og børn, selv mine på 14 og 21 år glæder sig som små børn til juleaften, så det vokser de vist ikke sådan fra ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg tror, at det bliver tæt på. Ulrik har den 23. november og baby Løye er sat til den 27. november. Så der er jo ikke mange dage mellem :)

  SvarSlet
 4. Frederikke - nej, det må man sige... det kan næsten ende med samme dato ;-)

  SvarSlet