torsdag den 15. oktober 2009

"Flad"...

Ældste havde jo fødselsdag i går, deraf gæster... men inden da - synes jeg - at jeg render rundt og regerer... gør rent, køber ind, laver mad, bager, rydder op og alt muligt andet. Ældste hjalp selvfølgelig til, men alligvel er jeg fuldstændig "flad" i dag ;-) træt, men ikke af dagen i går, men nok mere alt det jeg sætter mig selv til, inden gæsterne ankommer... hvorfor er det så lige det? Er det bare noget vi kvinder gør? Er det vores bagland, altså vores opdragelse hjemmefra, der byder os, at gøre som vi gør? Eller er det fordi vi bare gerne vil vise, at vi er superkvinder? Ved det simpelthen ikke, og dog... ved jo godt, at jeg i hvert fald hjemmefra har lært, at der ser ordentlig ud, maden er hjemmelavet, hjemmet er præsentabelt og i den dur, når jeg skal have gæster. Sådan er det bare, og det smider "man" jo ikke bare væk, det der er med i vores berømte rygsæk... eller gør vi?

Dagen i dag har foregået i slow tempo, vi skulle lige ind med noget til yngste, som hun absolut ikke kunne undvære, her til deres festaften i aften. Så afsted i dag, og ind igen i morgen, for både at hente hende, men også høre deres koncert... det er så sådan set det eneste vi har nået. Nej, ikke helt. Ældste fik købt vinterjakke, for nogle af fødselsdagspengene. Men inden gav hun en kop varm cacao med SKUMFIDUSER i. En lille lækker café havde de sjoveste former for cacao... så fik jeg prøvet det, og behøver ikke at smage det igen, det var altså for mærkeligt med de bløde og lange skumfiduser... ;-))

Det har været det smukkeste efterårsvejr, men vinterjakken er fundet frem fra gemmerne. Da jeg skulle gå aftenturen med hundene var det bare for koldt, efter min mening, og handskerne er også på... det er tidligt, efter hvordan jeg plejer at gå klædt... men skønt vejr, det er sikkert. Og jeg vil altså hellere have det koldt og klart, end alt det gråvejr og regn...

Ældste er på job, så sidder oppe og venter på hende. Det kan hun bedst lide, og så gør mutti det ;-)

2 kommentarer:

 1. Hej Kirsten!
  Tillykke med din datter.
  Sådan gør jeg også, farer rundt og gør alting, mine børn prøver at få mig ned i tempo og jeg er måske også blevet lidt bedre, måske.
  Tror det er tidligt med frost og kulde mine handsker skal også frem nu.
  Til gengæld er det meget dejligt med høj blå himmel og solskin.
  God dag til dig og husk at slappe af.

  SvarSlet
 2. Margith - sådan er vi vist bare ;-) synes også jeg er blevet bedre til det, med årene... men ikke godt nok, endnu...

  SvarSlet