lørdag den 24. oktober 2009

I byen...
Min gode kammerat fylder 40 år i dag, og holder fest i aften. Det er et par gode venner jeg har, som nok er noget af de mest åbne og dejlige mennesker jeg kender. Deres dør er altid åben. De har altid tid til at lytte, om det er vand der skal hældes ud af ørerne eller bare en hurtig snak, man er altid velkommen ;-)

Han skal fejres skal han - jeg har valgt, at skrive en tale til ham, i stedet for en sang. For har sådan på fornemmelsen, at der kommer flere sange, så er det sjovere med en tale. Og nej, jeg er ikke én af dem, der starter ud med, at sige: "Ja, jeg er jo ikke nogen født taler..." ;-) jeg er ikke bange for, at stå op og tale, prøver at lave det lidt sjovt, har puttet forskellige sjove ting ind i talen, som jeg ved, i hvert fald værtsparret vil grine af, og det er vel pointen... griner gæsterne er det jo da bare et plus mere ;-) glæder mig rigtig meget, for som sagt er det dejlige mennesker...

Ellers skal dagen bare gå med, at få handlet lidt ind. Få sovet lidt i eftermiddag, så jeg er frisk til aften og nattens fest ;-) gåture med hundene og så håber jeg mit mindre "sæbeøje" falder til i aften. Fik pludselig allergi i mit venstre øje, i går aftes. Havde håbet det var faldet til i dag. Det er det også næsten, men ligner en der godt kunne trænge til en mindre øjenoperation, for at fjerne de ret store poser jeg har fået under øjet... det er lidt træls, for det er faktisk ikke første gang det er sket, at jeg må tage i byen med et hævet øje. Nå, men skal først komme til festen kl. 1800, så alt kan ske i løbet af få timer ;-)

Ha´ en dejlig dag - her skinner solen, det blæser en del, men vejret er sådan rigtig efterårs skønt ;-)

4 kommentarer:

 1. Du må have en rigtig god aften - sæbeøje eller ej. Jeg er sikker på, fødselaren vil sætte pris på din tale :)

  SvarSlet
 2. Held og lykke med talen, jeg synes det er godt gået du tør holde en tale.
  God aften.

  SvarSlet
 3. Du bliver en framragende taler..
  Det er lysten der driver værket.. Og at du har mod på det er stærkt gået.

  SvarSlet
 4. Esther - tak for det, sæbeøjet lagde sig lidt, men ikke nok ;-)

  Margith - det har egentlig aldrig rørt mig, at stå op foran en flok, så det er ikke en af mine "bange-ting" ;-))

  Mette Lykke - det gik heldigvis fint, fødselaren og kæresten, grinede meget, og det var det der var meningen ;-)

  SvarSlet