torsdag den 29. oktober 2009

Psssttt...


Jeg hvisker det kun.... shhh... har skrevet min jule-gave-ønske-seddel ;-) den er også afleveret til mine forældre. Jeg er en af dem, med en kæmpe ønskeseddel, i mange forskellige prislag. Så der er nok, at vælge i mellem...

4 kommentarer:

 1. Du er sgu heldig!

  Jeg synes ikke rigtig jeg kan komme i tanker om noget jeg ønsker mig.

  Ihvertfald ikke noget, der falder ind under julegavekategorien, rent prismæssigt. (Hus og ny mc *G*)

  Jeg kunne da godt tænke mig nogle Scanpan-gryder, men har det samtidig sådan, at jeg ikke gider nyt køkkenudstyr, mens jeg bor her. (Der skal jo også være ideer til indflytningsgave, ikk?)

  Ikke at jeg er ved at flytte - slet ikke - men jeg håber da at jeg finder noget andet indenfor et års tid.

  Tidligere havde jeg aldrig problemer med at finde på ønsker, men nu er det som om jeg har hvad jeg skal bruge. Eller, det har jeg jo ikke, men nye reoler og tv hører heller ikke under julegavekategorien.

  Nåhm, jeg kan vel altid ønske mig en bog eller to *G*

  Hav en god fredag.

  SvarSlet
 2. Esther - altså, det er jo heller ikke fordi jeg går til, hvis jeg ikke får det der står på min ønskeseddel... for i bund og grund MANGLER jeg jo heller ikke noget, elsker bare at få og give gaver ;-)) og synes der er mange ting, jeg liiiiige kan se her i lejligheden... men hvis jeg flytter, kigger også efter andet, så kan det være det bliver en mindre lejlighed, og så har jeg et seriøst problem... den tid den sorg ;-)

  SvarSlet
 3. flot valg til Xmas ønskeliste!

  SvarSlet
 4. dejligt indlæg! tak for deling!

  SvarSlet