søndag den 11. oktober 2009

På musiklejr...

Yngste blev jo sendt afsted i går, på en uges FDF musiklejr... de skulle have madpakke med til den første aften, og hun ville gerne have pizzasnegle med... rugbrød får vi så meget af, til hverdag. Så mutti her gik i gang fra tidlig morgen, med at lave dejen, så de kunne blive færdige og kolde til hun skulle afsted kl. 1500.

To plader blev det til - herligt, så har vi andre også haft til frokost i dag...

Har hørt fra hende, hun er rigtig godt tilpas, det var jeg nu heller ikke i tvivl om, at hun ville være, men dejligt alligevel, at høre fra hende. De har altid en dag, hvor de lægger instrumenterne og holder fridag. Det bliver denne gang på onsdag - storesøsterens fødselsdag - men yngste kommer nu ikke hjem af den grund, når de er afsted, er de afsted... hun har valgt at komme med i bio, de skal ind, at se "Fame"... lidt sjovt, for kan huske da jeg var ung, at jeg sad klistret til skærmen, for at følge den serie... engang i det forrige århundrede ;-))

Så meget oppakning har man med - når man skal være hjemmefra en uge ;-)) og skjorten, den er tung kan I tro... med alt det tingeltangel hun har på den. Men hver eneste ting betyder noget for hende...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar