mandag den 13. april 2009

Næsten forbi påsketid...

Hold da lige op, så gik den påske også næsten... hvor bliver tiden da af ;-) kan godt mærke, at jeg er begyndt at få lidt "gåsehud" over, at det er på søndag konfirmationen er... jeg er ikke klar, synes jeg... men det bliver jeg jo, og dagen oprinder om jeg er færdig eller ej - sådan er det jo... ;-))

Konfirmanden glæder sig HELT VILDT MEGET... ja, det mor og søster såmænd også... har lige snakket med hendes tante i dag, de glæder sig også meget. Så det kan kun blive en rigtig dejlig dag.

Hende jeg skal have i køkkenet kommer på torsdag, så vi lige kan få afklaret de sidste ting. Hun er køkken uddannet, så jeg har ingen spekulationer over, at det lige netop er hende der skal klare køkken tjansen... hendes datter bliver 18 til august, hvor jeg så giver gengæld... vi har meget ofte, før i tiden, gået ud til fester og hjulpet... hårdt men rigtig hyggeligt...

Nå, men jeg må lige have det sidste trukket ud af dagen i dag...

Håber i alle har nydt påsken - på den ene eller anden måde...
p.s. for første gang i mange år, har jeg/vi ikke fået LAM... traditionen tro plejer vi, at besøge mine forældre i campingvognen, hvor vi så skal afslutte dagen med lam... uhm, er helt vild med lam. Men det må altså vente til næste uge, så tager vi revanche herhjemme... ;-))

5 kommentarer:

 1. Sådan en påske går næsten alt for hurtig. Jeg håber i får en rigtig dejlig konfirmation.

  SvarSlet
 2. Det skal nok blive en helt fantastisk og skøn konfirmation. Det er nu noget ganske særligt. Den eneste kirkelige tradition, hvor det er ens egen og man kan huske den. Næste er måske et bryllup, men der er man jo to. Så nyd hendes dag :o)

  SvarSlet
 3. Vi kommer helt sikkert til at nyde dagen... og tak for jeres tanker... ;-))

  SvarSlet
 4. Jow, sådan en påske går alt for hurtigt. I år fik ejg hverken spist lam eller i det hele taget pyntet op! Så den påskeløber jeg endelig blev færdig med i vinters mangler stadig at blive indviet.
  Til gengæld nåede jeg så en masse andet.

  Jeg håber I får en dejlig dag på søndag :o)

  SvarSlet
 5. Tak for det, FireCat ;-)) er lidt vild med dit navn, nu her i disse moderne tider ;-))

  SvarSlet