torsdag den 9. april 2009

Alene hjemme...

Så er ungerne taget afsted... den lille tog til sin far i går, og den store er taget til kæresten i dag, der skulle holdes påskefrokost, det er jo ikke så ringe ;-))

Den står stadig på klargøring til konfirmationen... tiden nærmer sig jo, og vi skal afsted til min svigerindes 50 års dag på lørdag, overnatte til søndag, og ja, inden vi så kommer hjem...

Nyder stilheden i huset... hundene sover, jeg tusser rundt og laver alting og ind i mellem også ingenting ;-))

Gaven blev købt i går. Jeg fik byttet min tunika. Èn af de små ekstra gaver blev hentet i dag. Kortene blev forresten også købt i går, eller det vil sige, det ene laver jeg selv, men kunne ikke stå for et lille smukt sommerfugle kort. Min ældste fandt et sødt kort til lillesøster, hvor noget af en af salmerne til konfirmationen står udenpå kortet, meget specielt og meget yndigt kort. Så igen igen blev dankortet kørt igennem, det slutter heldigvis snart...

Var inde i en forretning der hedder "Sinnerup" - har aldrig været der før, men det er da ikke sidste gang, jeg har sat mine fødder der... skøn forretning, lidt a la Bahne/Inspiration, og så alligevel ikke. Synes de havde andre og mere specielle ting, ting fra kr. 10,- og så op...Må tilbage til klargøringen ;-))

Håber i nyder påsken...

4 kommentarer:

 1. Sådan en konfirmation giver mange artede opgaver, men jeg husker selv ældstedatterens for 2 år siden og jeg synes det er en fantastisk dag.

  Glæder mig til at høre om hendes/jeres dag og ikke mindst, hvad du har købt til hende :-)

  Rigtig god påske.

  SvarSlet
 2. Uhm det kan være skønt med en dag helt alene.

  Sinnerup er faktisk det gamle Baehne så der er ikke noget at sige til at du syntes det minder lidt om :)

  Glæder mig til at se billeder fra jeres konfirmation når I kommer dertil.

  Jeg er begyndt på påskeferien i dag og ja jeg nyder det, der er mange ting jeg lige skal have indhentet de her fridage, men der bliver også tid til bare mig.
  God fredag

  SvarSlet
 3. Jeg har købt figuren der kan ses på det foregående indlæg - stjernetegnet i hvid fra Royal Copenhagen, som hun har ønsket sig...

  Hun er ret sikker på IKKE at få den, fordi den er dyr, som hun selv sagde er der jo ikke ret mange der giver så meget... vi bliver ikke så mange, har ikke ret meget familie, så glæder mig helt vildt meget til at se hende i hovedet når hun pakker den op. Der er også et par småting mere, men det får i at se efter festen... skal nok sætte billeder herind, både af konfirmanden men også af borde og gaver... ;-))

  SvarSlet
 4. Pernille - har lige været inde på Sinnerups hjemmeside igen, læste lige historien bag... det var slet ikke klar over, at det havde været Bahne. For Bahne findes jo stadig i mange byer, så det er åbenbart kun i visse byer, det er lavet om til en Sinnerup... men fantastisk skøn butik ;-))

  Skal da vist ønske mig penge her til min fødselsdag, for butikken er helt sikkert et besøg værd, igen ;-))

  SvarSlet