fredag den 10. april 2009

Hmmm...


Nå - øv også... har lige snakket med min søde veninde, som så kunne berette, at min nabo måske vil klage til boligforeningen over mine hunde! Fordi de gør, også når jeg ikke er hjemme... den lille gør når han ser nogen på gaden udenfor, men holder jo da op igen. Fordi min veninde vidste det er, at hun går ture med min anden nabo, som var blevet kontaktet om de ikke sammen skulle klage over mine hunde... ved simpelthen ikke lige hvad jeg føler lige nu, andet end jeg er frygtelig skuffet over den nabo der vil klage, hvorfor kommer hun ikke til mig, hvis det er så stort et problem for hende.

Skal jeg så klage over, at hendes børn larmer, eller de står øverst på stakittet og glor over til os om sommeren, eller når de sjipper udenfor og griner højt, eller når den store har en på besøg sidder de i vinduet og kan kigge ned i min gårdhave og griner højlydt... skal det være sådan, at bo så tæt... har snart boet her i 10 år, og har da aldrig haft så emsig en nabo før nu... eller er det mig der er sart!!!??? Øv også...

Det skal siges, at lige så snart jeg hører mine hunde gå i gang udenfor, er jeg derude på mindre end 10 sekunder, så de får ALDRIG lov til bare at stå og gø... kan jo selvfølgelig ikke fjernstyre dem, når jeg ikke er hjemme. Skal mine vinduer være hermetisk lukket hele sommeren, når vi kører hjemmefra. Det bliver frygtelig varmt i vores lejligheder, når solen står på... det bliver godt nok spændende... tredive gange øv...
p.s. den store (øverst), som trænger til en gang trimning ;-)) bliver 6 år sidst i maj måned. Den lille er lige blevet ½ år her d. 8. april.

5 kommentarer:

 1. Øv det var sgu da noget rigtigt skidt. Det er træls at der skal til at blive klaget over en. Jeg er heldig for Hugo gør aldrig når jeg ikke er her, kun af posten.

  Er der ikke en eller anden måde du kan stimulere dem på så de ikke gør, jeg tænker noget hvor de skal bruge deres hjerne. Hvis du nu gemmer noget af deres ynglingsmad rundt omkring inden at du går hjemmefra så kan de bruge det første stykke tid til at lede efter det. Som regele bliver de trætte efter sådan en tur.

  Som du siger så kan man jo ikke lukke det hele af.

  Kan da godt følge dig i at du har lyst til at klage over børnene, der bliver ikke lige altid tænkt over at de også skal tage hensyn.

  Hvis de kun gør når der kommer nogen på gaden så er jeg da ikke sikker på at hun vil få medhold i noget som helst.

  Håber at du finder en løsning
  Knus pernille

  SvarSlet
 2. Nej, kunne jo ikke drømme om at klage over hendes børn... men gad vide om andre husker "at feje for egen dør"... det er rigtig træls, men vil prøve om jeg kan aktivere dem mere end de er, for synes de har mange ting at give sig til, egentlig både ude og inde... men må i gang med tænkeriet. Tak for inspiration...

  SvarSlet
 3. Hej igen Kirsten

  Jeg har brugt at gemme små mus til katte dem er Hugo nemlig helt vild med. ½ liters flasker med godbider i er også godt. Marv ben der bliver fyldt med leverpostej og puttet i fryseren er også et hit. Ynglingsgodbider gemt under plastikbøtter.
  Jeg giver den helt ret man skal feje for egen dør, inden at man klager over andre.
  God weekend til dig og vufferne.

  SvarSlet
 4. Øv, hvor er det altså typisk med sådanne emsige personer, der så ikke en gang tør sige det direkte til en, men derimod vælger at klage til en "højere instans".
  Jeg kan ikke lade være med at tænke på, HVORMANGE tvister/uoverensstemmelser, der kunne løses mindeligt, hvis ellers folk snakkede sammen!

  Håber I finder en løsning.

  P.S. Har pokkers mas med at få lov til at kommentere, er nødt til at logge ind på den Gmail jeg så sjældent bruger. Kan man ikke få valgmuligheden "websted" eller ihvertfald hvor man selv kan skrive navn/http

  SvarSlet
 5. ...og ovenstående var altså skrevet af mig; Ildkat.

  SvarSlet