lørdag den 14. august 2010

Squashkage...

Jeg har sådan lyst til squashkage ;-) og har købt mig billigt til nogen... har ikke have til, at kunne dyrke dem selv, desværre... men den opskrift jeg har indeholder ikke brun farin. Og jeg har en eller anden idé om, at jeg - for mange år siden - fik en squashkage med farin i, men kan ikke finde en opskrift med den ingrediens i... er det noget jeg bilder mig ind, at der skal farin i? Har du evt. en opskrift du vil dele med mig?

På forhånd tak ;-)

5 kommentarer:

 1. Det har jeg:
  2 æg 100 g farin 150 g sukker 350 g mel 2 tsk vanillesukker, 3 tsk. bagepulver, 1 tsk. salt, 3 spsk olie, 100 g hakket chokolade, 50 g hakkede hasselnødder, 1-2 fintrevne (ca. 400 gram) squash.
  æg, farin og sukker piskes. Vend resten af ingredienserne i. Hæld dejen i en bradepande (ca. 25X35 cm) Bag ved 180 grader ca 1 time og 15 min.
  God fornøjelse venlig hilsen Mette

  SvarSlet
 2. Hej Mette - tusind tak for opskriften, den skal helt sikkert afprøves ;-)

  SvarSlet
 3. Idag ville jeg lige bage squashkagen - nu da jeg havde opskriften fremme. Jeg bager ikke så ofte mere og det kan mærkes. Jeg har gjort den erfaring idag, at bagetiden på 1 time og et kvarter er ALT for meget. Min kage var færdig efter 50 min, måske kunne den godt ha` været taget ud af ovnen efter 40 min.
  Hvis du allerede har bagt, håber jeg du fandt ud det - hvis du bagt og fulgt opskriften beklager jeg meget.

  SvarSlet
 4. Hej Mette - jeg har ikke fået bagt den endnu, hvis du har læst lidt med på bloggen, har jeg haft lidt meget om ørerne ;-) men skal nok huske det med bagetiden, tak for oplysningen ;-))

  SvarSlet
 5. Det er jeg glad for - det er så ærgeligt når det mislykkes.
  Ha´ en rigtig god weekend

  SvarSlet