mandag den 16. august 2010

Efterskole 2...

Beslutningen er taget. Yngste tager afsted, vi skal være der i morgen eftermiddag kl. 1730. Der har ikke været mange timer til at pakke i, blive "klar" i, få tænkt tanker og alt muligt andet, når man skal sende sit barn afsted.

Muligvis alt for hurtigt - som vi har hørt fra et par stykker af - men når nu chancen bød sig, ja, så tog vi imod den. Yngste glæder sig, og hoppede afsted i eftermiddags, da alt med banken var klaret ;-) så vi skyndte os hjem, for at starte pakkeriet...

Jeg glæder mig med hende, men har lidt sommerfugle i maven, fordi mit "system" lige skal bruge lidt længere tid til at vænne sig til tanken, end hun skal ;-)

4 kommentarer:

 1. Uh, det kan jeg godt forstå. Det er ikke så nemt at sende de "små" ud i verden. Men mon hun ikke kommer hjem snart med lidt vasketøj, så du ikke kommer til at savne hende alt for meget?

  SvarSlet
 2. Ih hvor bliver det spændende og hvor er det sejt (og lidt voksent), at hun overnight kunne tage en så stor beslutning. Pøj pøj med hende :)

  SvarSlet
 3. En stor og hurtig beslutning, held og lykke.
  Knus.

  SvarSlet
 4. Eva - det er jeg ret sikker på, at hun gør, altså kommer hjem med vasketøj ;-) det er en gymnastik efterskole, så der ER meget vasketøj ;-))

  Frederikke - ja, det synes jeg faktisk også det er ;-) tak...

  Margith - ja, det var det, og tak ;-)

  SvarSlet