torsdag den 12. august 2010

Første skoledag...

Så startede skoleåret for alvor i dag. Jeg skulle starte med min nu 3. klasse, hvor var det dejligt at se dem allesammen igen. Sikke de er vokset på de 6½ uge ;-)

Yngste blev sendt afsted til det sidste skoleår indenfor folkeskole verdenen. Det er altså lidt mærkeligt ;-) synes jo hun er min "lille" pige, ved godt at det passer ikke helt... men for pokker da tiden løber afsted ;-)

Ældste havde også 1. skoledag i dag efter ferien. Hun bliver student til januar, så der er kun ganske få måneder tilbage, så går de på læseferie. Det glæder hun sig til ;-)

Hovedet? Ja, en ting er sikker... jeg skal lige i opdrejninger igen - pyhaaa ;-))

4 kommentarer:

 1. Sikke meget skole ;)
  Vores ferie slutter i weekenden, så fortsætter jeg min barsel og Ulrik går på arbejde... Gustav har får lige en uge sammen med mormor og morfar i campingvogn :)

  SvarSlet
 2. Mit skoleår startede allerede i mandags, så hovedet er kommet i gang, - og næsten brugt op. Puh, der er meget at huske på. Men nu er vi da i gang.

  God fredag.

  SvarSlet
 3. En god skoleopstart for alle kan jeg næsten fornemme :)

  Hvad er det for en uddannelse der giver studenter i januar?

  God weekend.

  SvarSlet
 4. Frederikke - ja, sådan en ferie kan hurtigt gå ;-) skønt for Gustav, bedsteforældre er nu dejlige at have ;-))

  Eva - lige præcis, nu er vi i gang ;-) ikke for at lyde negativ, men man kan lige så godt få startet op. Heldigvis har vores 1. uge været kort ;-) men der er meget der lige skal huskes, her i starten, synes jeg...

  Fru E - det var en rigtig god skoleopstart ;-) det er HG (handelsskolernes grunduddannelse). Den er 2 årig, og så skal hun i lære i 2 år, enten i butik eller på kontor. Men det er ikke så nemt at få læreplads i januar, så hun regner med at søge fuldtids arbejde, og så søge hen i mod sommeren 2011... ;-)

  SvarSlet