tirsdag den 24. august 2010

Savn...

Jeg savner min yngste - på den gode måde... ;-) her er blevet så frygteligt stille, jeg har heldigvis mine to hunde, ellers havde jeg da nok fået noget mere hjernespind, end jeg har i forvejen ;-))

Hun var hjemme i weekenden. Hun var helt vildt træt fredag, da vi hentede hende. Hun fik sovet, og var rimelig frisk igen lørdag, godt op af formiddagen... hun havde følt det var rigtig svært de to første dage, og havde tænkt flere gange, at det var helt forkert det hun havde sagt ja til. Men så var det vendt, så det er jo dejligt. Hun kunne faktisk ikke komme hurtigt nok tilbage på skolen om søndagen.

Hun kommer hjem igen i den kommende weekend, hun har fødselsdag på lørdag hvor vi får lidt gæster. Hun holder som regel fødselsdag med min mor, da hun har 2 dage efter yngste. Jeg havde faktisk terminsdag på min mors fødselsdag ;-) men så ser jeg hende nok ikke de næste par weekender. Den første weekend er der kano-weekend, det bliver hun helt sikkert til. Weekenden efter igen ved jeg ikke helt præcist hvad der kommer til at foregå, men tror også hun bliver der.

Hun er i hvert fald faldet til - hvor er det skønt ;-) så er er det jo også lige meget, at jeg savner hende (stadig på den gode måde) hvis bare hun har det godt...

2 kommentarer:

  1. Je, det bliver meget tomt, hver gang et barn "flytter hjemmefra". Men som du siger, bare de har det godt.

    God onsdag.

    SvarSlet
  2. Eva - ja såmænd ;-) måske også lidt fordi ældste flyttede i marts måned og yngste nu er smuttet på efterskole, det hele er sket på 5 måneder ;-) hvor jeg nok lige troede jeg havde lidt mere tid ;-))

    SvarSlet