søndag den 8. august 2010

Fest...

Så fik jeg holdt lidt fest med god mad... vi startede på terrassen med champagne, oliven, marinerede hvidløg, pesto og lign. Uhm, dejligt... ;-)

Til forret fik vi laks, laksepaté, dressing og brød.
Hovedretten bestod af kamsteg med svær, bønner, letkogte asparges kartofler der bagefter bliver vendt i lidt fedtstof med rigeligt groft salt og sauce dertil.
Til dessert en islagkage.

Lidt chokolade til kaffe, the, irish coffee, cognac, mjød, øl og hvad der ellers blev drukket ;-)

Så var alle væske- og maddepoter fyldt rigeligt og godt op...

Jeg hader at gå i seng efter en fest, og så vide at ALT står tilbage til næste morgen/formiddag... så jeg ryddede op, fik vasket det op der skulle vaskes af i hånden, blandt andet alle de glas vi havde brugt... for pokker da, 5 mennesker kan bruge mange glas ;-) jeg var færdig omkring kl. 0330, men så var alt også klart... jeg skulle kun tømme opvaskemaskinen næste formiddag... eller det endte så med, at jeg stod op omkring kl. 1000, spiste lidt morgenmad, og så kunne jeg høre en forfærdelig larm, det var min seng der kaldte igen ;-) jeg smuttede under dynen igen, og tog en ordentlig lur... ups, vågnede først kl. 1630 igen... lidt sent, men til mit forsvar havde jeg sovet mega dårligt natten op til jeg skulle have gæster, sov først efter kl. 0345, hvor jeg kiggede på kl. sidste gang, og jeg stod tidligt op så jeg kunne komme i sving med rengøring og forbedrelserne til om aftenen. Men nu har jeg sovet ud... ;-)

3 kommentarer:

 1. Sikke en fest :) Jeg er altså sådan en, der bare går i seng fra det hele - og fortryder selvfølgelig alt dagen efter når jeg står op til "resten" af festen :) Det lød som fantastisk dejlig mad!
  Jeg vil gerne købe dine 3 Rosti æggebægre, hvad gør jeg?
  Kh Mette
  info@fastermette.dk

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten!
  Det lyder som en dejlig fest og hvor er du flittig :-)

  SvarSlet
 3. Mette - de tre æggebægre står stadig i en eller anden kasse ;-) jeg skal prøve om jeg kan finde ud af i HVILKEN kasse de står. Jeg har nemlig en hems, hvor alt det jeg ikke sådan lige skal bruge, er sat hen... vender tilbage til dig, hurtigst muligt ;-) håber det er ok?

  Margith - det var en rigtig dejlig aften, og flittig og flittig, det er så meget sagt ;-) men gider ikke stå op til rodet dagen efter ;-))

  SvarSlet