søndag den 15. august 2010

Efterskole...

Det er meningen, at yngste skal afsted på efterskole næste skoleår, altså i 10. kl... godt så... men nu er det så sådan, at lige præcis hendes kommende efterskole, har fået en ledig pigeplads. Jeg har ringet derned, åbenbart som den eneste, og har fået til i morgen formiddag hvor hun så skal have bestemt sig.

Det kan synes som nemt, men der er flere ting der sådan spiller ind, når hun havde noget andet i tankerne. Hun er startet i 9. kl. på hendes skole hvor hun har gået siden børnehaveklassen. Alt er lige som tilrettelagt det her sidste folkeskoleår...

Men skal hun egentlig ikke bare hoppe ud i det? Det bestemmer hun selv...

Nu skal der vist en god nats søvn til, inden hun helt har bestemt sig. Eller det vil sige, hun har egentlig bestemt sig, og vil gerne sige ja tak til pladsen, siger hun ;-)

5 kommentarer:

 1. held og lykke siger jeg til din yngste :-)
  Min yngste er lige startet på uge 2 og glædede sig helt vildt til at komme af sted her til aften :-)

  SvarSlet
 2. Hej Anne - jamen vi kender til det, da ældste også var afsted for 6 år siden, dog i 10. kl. på samme efterskole, så yngste har jo fået "tudet ørerne fulde" af ældste de sidste mange år, om hvor fedt et år det var ;-))

  SvarSlet
 3. Spændende, hvad der sker. Det er godt nok med kort varsel at skulle bestemme sig.
  God mandag.

  SvarSlet
 4. Det er jo en stor beslutning, og som du skriver, så havde hun allerede tilrettelagt dette skoleår. Nu kan hun jo sove på det :)

  SvarSlet
 5. Eva - ja, det er kort varsel... men hun har bestemt sig, og tager afsted ;-)

  Frederikke - ja, men beslutningen var faktisk taget inden hun lagde sig til at sove ;-))

  SvarSlet