onsdag den 4. november 2009

Dagen i dag...

Har budt på job, test af en test for min 2. klasse, møde, sove lidt, aftensmad, men inden da har ældste og jeg været ude, at kigge på et hus - på landet - som vi MULIGVIS og MÅSKE og alt det der, kan leje for en rimelig penge... og huset er forholdsvis NYT (ca. 3 - 4 år gammel).

Den lejlighed vi bor i er ca. 30 år gammel. Det er jo for så vidt ikke ældgammel, men det er pivhamrende KOLDT... så kunne vi flytte ud i det andet hus, ville det da helt sikker være LYKKEN. Så kunne vores hunde gå ude i indhegning. Haven skulle indhegnes. Alt var nyt. Det er ikke koldt om vinteren. Det regner ikke ind, når blæsten står i den rigtige (forkerte) retning. Jeg skal ikke mere høre naboer spille høj musik, eller børnene skændes højlydt. Jeg behøver ikke blive bekendt med, at de er på toilet, eller går i bad. Vi behøver heller ikke mere vide, at nu tager yngste nabo afsted i skole, fordi hun er "et glad barn"... altså kan det da kun - i vores øjne - blive meget mere LYKKE... nu må vi vente og se. De der bor der nu, skal i banken på fredag, for at høre om de må købe det hus de har set på. Får de lov til det, skal det nye hus istandsættes (det er et meget gammelt hus), og MÅSKE får vi lov, at leje os ind... det bliver ret spændende...

6 kommentarer:

 1. Hej Kirsten!
  Jeg krydser fingre for at i skal flytte.
  God dag til dig.

  SvarSlet
 2. Uuh, jeg kan næsten mærke, hvordan det kildrer i maven og hvordan det kan være svært ikke at tænke på andet ;o)
  Også krydsede fingre her fra.
  KH

  SvarSlet
 3. Hejsa
  Håber da sådan for jer at I får lov til at leje huset.
  Held og lykke.
  Knus Dianna

  SvarSlet
 4. Hvor spændende!

  Håber det lykkes.

  Mht. legen, så lav den, når du har tid :o) Den skal ihvertfald ikke stresse dig.

  SvarSlet
 5. Håber for jer, at I får muligheden for at leje det hus. Det lyder i hvert fald som om, at nogle brikker vil falde helt på plads.

  SvarSlet
 6. Margith - MetteB - DiSign Keramik - Esther og Fru E TUSIND tak for jeres krydsen fingre... ja, det er næsten for spændende... ;-)

  SvarSlet