søndag den 8. november 2009

Bagværk...

Har bagt Engelsk Søsterkage (eller krydderkage... som nogen kalder den...) i dag... det er nok ca. trehundrede år siden sidst... men kom lige til, at købe et brev pulver til den lækre kage... fik den altid, da jeg kom i min tidligere svigerfamilie... uhm... det lugter også en lille bitte smule af jul, skønne krydderier...

9 kommentarer:

 1. Hej Kirsten!
  Det er min mands yndlingskage og min mor plejer at bage den til ham så bliver han så glad.
  Den smager også dejligt til et krus the.
  God aften.

  SvarSlet
 2. Mmmm mums, velbekomme.

  SvarSlet
 3. Margith og Mette B - den er også lækker, er ved at lave en kande julethe, elsker smagen af julethe, kunne såmænd drikke den hele året, så det er ikke kun fordi højtiden nærmer sig... ;-)

  SvarSlet
 4. Åhr ja krydderkage, den er gået helt i glemmebogen, så er det dejligt, at du lige skrev om dit bageri. Og duften leder tanken hen på jul.

  SvarSlet
 5. Er det et særligt pulver man skal bruge til den kage? Jeg bager krydderkage en gang imellem, men "nøjes" med kardemomme, nelliker, kanel... tror jeg det er.

  SvarSlet
 6. Hejsa
  Efter at have læst din blog, om at du havde bagt Engelsk søsterkage, fik jeg sådan lyst til det selv.
  Kom i tanke om at jeg da vist selv have et brev "Brunt bagepulver" liggende fra Dr. Oetker. Så i går aftes kl. 19.55 gik mor her i køkkenet. Og fik frembragt en lækker velduftende krydderkage.
  Selv manden måtte overgive sig.
  Tak for inspirationen.
  God mandag.
  Knus Dianna

  SvarSlet
 7. Manna - ja, lige akkurat. Det er ikke ofte man får den...

  FireCat - det er et brev med alle krydderierne i. Det hedder: "Brunt bagepulver med krydderier" og så er der en opskrift på bagsiden, som jeg altid går efter, dog uden at putte sukat i, da vi er ret "overfølsomme" for det ;-)

  DiSign - det er også en skøn kage ;-) tak i lige måde...

  SvarSlet
 8. Krydderkage med smør er min søns bedste kage..
  jeg må bage en til ham til jul..

  SvarSlet
 9. Mette Lykke - sådan har jeg vist aldrig smagt kagen, men vi fik ofte flødeskum til den, hos min tidligere svigermor... ;-) sådan er det vist så forskelligt...

  SvarSlet