lørdag den 20. juni 2009

Weekend...

I går var vi til min venindes "færdig-som-pædagog" fest... hun var til sin bachelor eksamen, og kan nu kalde sig pædagog. Har arbejde fra 1. august, inden for special området, som tiltaler hende rigtig meget. Hvor heldig har man næsten lov af være ;-))

Jeg har nu 5 arbejdsdage tilbage, inden ferien... dejligt. Glæder mig rigtig meget til ferien i år. Sidste år, havde jeg taget ekstra arbejde. Så jeg arbejdede hveranden weekend, ved siden af skolen. Jeg tog 10 dage i sommerferien med yngste, ellers arbejdede jeg hele sommerferien også. HOLD OP MAND jeg var træt, da skolen igen startede... det var simpelthen for meget... så det prøver jeg altså ikke en gang til... så ferien skal nydes i år. Ligesom jeg nyder mine weekender...

Byen står næsten på den anden ende, der er store markedsdag i dag. Skal lige i bad, have luftet hundene og så skal jeg derned.

Efter markeds besøget står den på stor-oprydning på mit kontor/soveværelse. Det råber så meget på 1. hjælp, at jeg ikke kan holde det ud mere... så nu går jeg i gang. Så har jeg heller ikke det, at tænke på i ferien...

Ellers står den bare på weekend hygge - yngste er taget til sin far (med kraftig forstuvet måske brækket lilletå... øv, det gør ondt. Og FDF lejren starter næste lørdag)... ældste tager til kæresten, når hun altså engang står op. Kom hjem omkring kl. 5 fra byen ;-))

Så alt i alt en rolig weekend, godt nok med oprydning, vasketøj og hundeluftninger... men hvad gør det... jeg har friiiii ;-))

God lørdag derude...

2 kommentarer:

  1. Tak og i lige måde.

    Her glæder jeg mig også til ferien, omend en del af den kommer til at gå med forberedelse til næste år. Jeg har jo ikke undervist i dansk på 9. klassetrin før, så jeg må hellere sørge for at være mægtig godt forberedt, så jeg ikke pludselig står med håret i postkassen ved prøverne.

    SvarSlet