lørdag den 13. juni 2009

Venner...

Har bare haft den hyggeligste aften... hvor er det dejligt, at selvom vi ikke ses så ofte, så fortsætter vi egentlig bare snakken, hvor vi slap sidst... Herligt... god aften, at slutte en dejlig uge på...

2 uger tilbage til sommerferien er en realitet... Så skønt... glæder mig ret meget, synes det har været lidt hårdt i år, at starte en 1. klasse op ;-)) dejlige børn, men hold op de dræner en for energi. Men kan man stå for en skøn 1. klasses pige, der pænt står og venter indenfor døren, fordi jeg skal have mit morgenkram? Nej, vel? ;-))

Håber i alle får en dejlig weekend... min består af FDF musik og FDF i morgen. Yngstes kreds holder Blå Festival, håber godt nok det bliver noget bedre vejr, end det har været i dag... ellers er det godt nok synd for dem...

3 kommentarer:

 1. Hygge med venner er så skønt og givende. Og så kun 2 uger til sommeferien.....vildt. Første halvår er bare styrtet afsted.

  God weekend.

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten
  Ja nu er jeg ude i noget google reader, ved ikke lige hvad det er, men her ser det ud til at jeg kan kommentere.

  Hvor er det herligt at du snart skal have ferie, der er desværre længe til min.

  Jeg håber at det her er løsningen fremover så jeg kan kommentere hos dig.

  Knus og god aften

  SvarSlet
 3. Fru E - ja, det er vildt, at vi allerede skriver juni, sommer... men dejligt, det må jeg indrømme. Det har været lidt hårdt, at starte sådan en 1. klasse op. Især fordi, de ikke havde haft så godt et børnehaveklasse år... men nu har vi fået nogenlunde "styr" på dem. Så må vi håbe, at forældrene ikke "ødelægger" det hele for os ;-)))

  Pernille - mærkeligt, at det sådan driller dig. Ved ikke om jeg kan gøre noget, for at gøre det lettere for dig? Glæder mig også til ferien... ;-))

  SvarSlet