fredag den 29. januar 2010

Weekend...

I morgen fredag har jeg taget en ferie-fridag. Det vil jeg nyde helt og aldeles... Jeg har fået booket en tid hos en bankdame i Sydbank kl. 1130, det glæder jeg mig til. Nu har jeg jo endelig fået taget mig sammen, så nu skal det være... Efter den seance, smutter jeg ind til mine forældre med hundene, så de kan passe dem, for lørdag skal meget gerne stå i IKEA ODENSES tegn... altså hvis sneen ikke vælter ned, som de desværre har lovet igen.

Jeg er bestemt ikke modstander af sne, kulde og vinter... meeeeeeen, efter min mening har vi set sneen, frosset, børnene har kælket, biler er røget i grøften, de der skal brække arme og ben har gjort det. Så NU må foråret meget gerne komme. Elsker, at se de små blomster pible op af jorden. Men det - i hvert fald i vores lille have - bliver noget af en kamp, for de små stakkels blomster... det er bundfrossen, sneen ligger højt endnu og men den lille blomster-stængel eller blomster-hovede forårsblomsterne har, ja så kan det da gå hen, at blive noget af en udfordring...

Det bliver vist ikke i den kommende weekend vi er så heldige, at se forårsblomster... vi har snakket om herhjemme, at når ældste flytter til midt i marts, skulle frosten meget gerne være af jorden, sneen smeltet, og solen stå noget højere på himlen... måske utopi, men håbet er der...


Sommerferien er bestilt... yngste og jeg tager til Odense Camping. Der har vi været flere gange før. En dejlig plads. Ikke så stor. Udendørs swimmingpool. Tæt ved byen. Busholdeplads lige udenfor campingpladsen. Tæt ved indkøbsmuligheder. Tæt ved motorvejen. Alt i alt en dejlig plads, i vores øjne... Det glæder vi os til, men lige i øjeblikket kan vi næsten ikke se, at det skulle blive så godt vejr, at man kan bo i campingvogn... men det kan vi...

Rigtig god weekend til Jer allesammen, derude i BLOGLAND...

5 kommentarer:

 1. Jeg håber at du får din tur i Ikea, der er rigtig meget at se på, og det lyder da skønt at I har bestilt sommerferie her i Odense, som du skeriver så ligger den rigtig godt den campingplads

  SvarSlet
 2. Pernille på 1. - Ja, håber vejret er med os til i morgen... vi glæder os også rigtig meget til vores campingtur... ;-)

  SvarSlet
 3. Jeg synes også at en IKEA tur kan være hyggelig, dejligt at din sommerferie er i hus. Jeg afventer stadig svar på, om jeg kan få godkendt mine ønsker til ferieuger og så skal der bestilles.

  Rigtig god weekend.

  SvarSlet
 4. Åh, jeg elsker IKEA, så er helt misundelig på dig :)

  Jeg venter dog med at tage derud til jeg skal købe reoler etc til ny bolig, men SÅ skal der også fyres en masse penge af derude :o)

  Hav en rigtig god tur.

  SvarSlet
 5. Fru E - IKEA er nu ikke værst... det blev godt nok Århus i stedet for, vi turde ikke køre mod Fyn, havde hørt det var en del sne... sommerferien ved jeg jo altid hvornår den ligger, så det er ikke så svært ;-)

  Esther - elsker IKEA, ville ønske jeg boede tættere på. Fik nu heller ikke købt noget særligt til mig selv i går, det var ældste vi primært kørte for. Min tur kommer, når jeg får den nye lejlighed. DET glæder jeg mig - også - til ;-)

  SvarSlet