mandag den 11. januar 2010

Sådan bliver det...

Ja, tankerne har været i et kæmpe virvar, mylder fra morgen til aften... jeg har tænkt og tænkt... skulle, skulle ikke... men nu har jeg bestemt mig.

Jeg har søgt om, at få en 3-værelses lejlighed i mit eget område. Var dernede på boligkontoret i torsdags, og jeg står som nr. 1. Så det kan da vist ikke vare så længe, før adressen hedder noget andet... Men jeg har også tænkt, at jeg ikke "gider" tage den første den bedste. Der er - selvfølgelig - flere steder jeg ikke gider bo, det er nu ikke fordi bebyggelsen er kæmpe stor, men der er dog forskel, efter min mening. Så sådan bliver det. Det har hjulpet mit tanke-mylder i høj grad ;-)

Nå, men da vi så alligevel var dernede, ældste og jeg, spurgte vi lidt om priser på ungdomsboliger. Jeg havde sagt til ældste - 21 år - at hun meget gerne måtte flytte med os, men der ville ikke være et rum til hende. Hun skulle bo på hemsen, og så have sine møbler opmagasineret. Smide hende ud, det gør jeg ikke... men, at begynde at lave en helt masse, med den alder hun har, det synes jeg heller ikke jeg ville til, og så flytter hun kort efter ;-)
Enden på det hele blev, at vi gik derfra med en lejekontrakt på en ungdomsbolig til ældste, til indflytning d. 15. marts 2010! UPS - det var slet ikke det vi kom efter ;-) jeg er bare så glad på hendes vegne, men hun har været betænkelig hele weekenden, men nu har hun skrevet under, og sedlen bliver afleveret i boligforeningens postkasse om mindre end en halv time... uhhh, det er spændende...

Hun er meget familiær, og er bange for, at blive ensom og en helt masse andre tanker, har der rodet rundet i hendes hovede i weekenden... men nu er der underskrevet, og det bliver bare så godt for hende. Det er jo også noget nemmere, når det er i samme by, som yngste og jeg bor i. Det er i modsatte ende end hvor vi bor, så vi holder ikke øje med hinanden ;-) men det er fint, hvis der er noget jeg skal hjælpe med, eller hun lige vil cykle hjem... for jeg er vel velkommen, selvom jeg flytter? SELVFØLGELIG er du det min store pige ;-)

Det bliver sandelig også en omvæltning for os... men hvor jeg glæder mig, på hendes vegne... så nu skal der tænkes boligindretning, for den er ikke stor... en et-værelses med eget bad og køkken. Et lille fint rækkehus, ende lejlighed. 36 kvm stor, så der skal tænkes kreativt... hun har så mange ting, så det er faktisk kun meget lidt der skal indkøbes, bla. en sovesofa. Der er ikke plads til både seng og sofa, så derfor denne løsning. Men Ikea skal helt sikkert besøges ;-)

Så et par flytninger bliver det helt sikkert til, her i 2010 ;-)

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det spændende for din ældste og for filan hvor jeg også godt gad ligge nummer 1. Jeg er nr. 14, så det varer jo lidt tid endnu. SUK.

    Glæder mig til at læse om jeres flytterier, jeg kan jo altid sidde og drømme om min egen.

    SvarSlet
  2. Esther - jeg står også kun nr. 1, fordi jeg har et godt nummer, og det er min egen afdeling jeg søger i... ellers var jeg vist heller ikke nr. 1. Held og lykke med din søgning efter ny bolig. Ja, det kan vare en evighed, før man kommer længere op af nummer stigen, derfor også den her retning for os, så vi bliver i eget område... ;-)

    SvarSlet