søndag den 31. januar 2010

Ikea...

Vidste det jo egentlig godt... tag IKKE i Ikea en LØRDAG!!! Der var bare mange mennesker... er du helt vimmer? ;-))

Vi var heldige, at få en parkeringsplads næsten lige foran hovedindgangen, i Århus altså. Vi turde ikke køre til Odense, havde hørt, at føret ikke var godt på Fyn. Så det må vente til længere hen på foråret, eller først til sommer, hvor vi holder ferie derovre...

Nå, men parkeret bilen, op i cafeteriet og spise morgenmad. Så var vi klar til, at møde menneskemængden. Troede vi ;-) har ALDRIG set så mange mennesker i Ikea før. Vi gik i kø, rundt i HELE forretningen. Og den er altså stor, bygningen. Først nede omkring kasserne var der nogenlunde fri vejrtrækning. Alle kasser - på nær 1 - var i gang. LANGE køer... hold op, jeg tager aldrig til Ikea mere en lørdag. HUSK MIG PÅ DET, HVIS JEG FORESLÅR NOGET SÅ DUMT EN ANDEN GANG :-))))


Vi havde nu en hyggelig dag. Ældste fik købt det hun gerne ville. Hun fik brugt sit gavekort. Jeg fik købt for omkring 200 kr. Yngste fik købt noget smart tyndt gardin i pink, som hun vil have for sit nye vindue, når vi flytter. Sammen med et sort rullegardin, skal der hænge et flagrende tyndt pink gardin... sådan ;-)

Vi kunne sagtens have brugt længere tid deroppe, men med alle de mennesker, var det ikke så nemt, at se de ting vi gerne ville se. Det var ikke til, ligesom, at gå ud af køen, rundt i forretningen, for så kom vi ud af kurs. Så vi fulgte - ikke helt - men det føltes sådan... alle andre rundt i butikken ;-)

Èn ting er sikker - vi skal til Ikea igen, ingen diskussion der. Men det bliver altså en HVERDAG næste gang ;-)


Vi har slappet af i dag - lidt er købt hos Jysk, som også havde gode tilbud. Bla. rullegardiner til ældstes ungdomsbolig... Ellers har den stået på "gør-os-klar-til-i-morgen-det-er-allerede-mandag-igen-og-mødedag"...


Håber I alle har nydt weekenden... det har vi ;-)

5 kommentarer:

 1. IKEA på en lørdag og man beder selv om mavesure mennesker ;)
  Jeg foretrækker også IKEA på hverdage. Faktisk så jeg en gang i et IKEA blad, at der havde sådan en oversigt over, hvornår spidsbelastningen var i IKEA og hvornår der var knap så mange. Ret skægt :)
  Nå men godt, at I fik købt noget - det synes jeg altid at man gør i IKEA :)

  SvarSlet
 2. Hej Kirsten,
  kigger lige ind på din blog, var nemlig selv i Ikea sidste lørdag (dog på Mallorca ;-) og kom frem til samme konklusion: aldrig mere Ikea en lørdag.

  Utrolig at have sådan en forretning hvor der rent faktisk ikke er plads nok til de besøgende, ikke noget at sige til at Hr. Ikea er blandt de rigeste.

  SvarSlet
 3. Frederikke - ja, havde godt set på deres hjemmeside, at det var TOSSET, at tage afsted en lørdag. Men det var nu lige sådan det passede os... Men super fed forretning, bare lidt for langt væk... eller måske godt det samme, så pengepunge ikke lider unødigt ;-)

  Lene - velkommen til min blog, var lige hurtigt inde på din side, det må da være vidunderligt, at bo sådan et sted, "næsten" altid godt vejr...
  tænk, at IKEA også ligger på Mallorca ;-) ja, han er helt sikkert godt ved muffen ;-)

  SvarSlet
 4. IKEA om lørdagen :o) Jooo, så skal man i hvert fald have en god portion tålmodighed med ;o)

  SvarSlet
 5. Fru E - jeps det skal man ;-)

  SvarSlet