torsdag den 2. juli 2009

Fortsættelse...


Jamen det skønne vejr fortsætter... dejligt, meeeeen der måtte nu godt komme, bare en enkelt lille byge - måske bare en mindre byge ;-)

p.s. er der ikke noget med... at, når det er dårligt vejr, sukker vi efter solen. Når så solen er fremme.... ja, så sveder vi efter lidt skygge og regn... vi er nok ikke helt nemme, at gøre tilfredse...

3 kommentarer:

 1. Vi er vist ikke sådan at gøre tilfredse. Jeg elsker det varme vejr, hvis jeg ikke skal sidde indespærret på et lummert kontor.

  Håber jeg får lidt tid til, at komme ud og nyde solen :o)

  Dejlig torsdag til dig.

  SvarSlet
 2. Den klub har jeg aldrig været medlem af, for jeg ved, hvor meget jeg lider i varmen, så jeg kunne aldrig drømme om at tale højt om den, når efterår og vinter er her. Ingen hører mig nogensinde sige, at jeg længes efter "sommervarmen". Puuuha, den kan jeg slet ikke tåle. 20-23 grader med en lille brise er en perfekt sommer for mig :-)

  Jeg længes tværtimod efter kulden og dét taler jeg højt om og gerne tit og ofte og jeg klager aldrig, når den så er her, for dén elsker jeg. Jeg kan meget lettere tage mere tøj på hvis jeg fryser, end jeg kan tage tøj af, når jeg sveder. Til sidst er der ikke mere tøj at tage af og jeg har det stadig elendigt og er skidt tilpas.

  Nej, jeg blir' altså aldrig fan af den her massive varme, men er det helt klart af en solskinsrig frostklar vinterdag ;-)

  SvarSlet
 3. Fru E - ja, når det skal være så godt vejr, er det ikke optimalt at være "indespærret" på et kontor ;-) håber du snart får ferie...

  Anita - jamen det er fuldstændig rigtig, sommervarmen - i den grad vi har haft de senere dage - råber jeg heller ikke højt efter. Forår og efterår, er nok mine favorit årstider... men sådan som vejret har skiftet om, de sidste par dage, så er jeg med igen... i dag har vi oven i købet fået regn, det letter da en lille smule på trykket... god sommer...

  SvarSlet