torsdag den 9. juli 2009

Bøger...Så har jeg lånt bøger... "Feng Shui" og "Ryd op i dit liv" bøger... så skal der læses, skal der...Gemmer dem nu til campingferien - hvis jeg kan... er så godt i gang med andre ting - "Ryd op i dit rod" ting ;-)

Er blevet inspireret af forskellige blog sider, og venner på Facebook, til både "Feng Shui" og "Ryd op i dit liv" bøgerne... bliver spændende, om jeg også synes det er en interessant måde, at komme videre i mit liv på... eller videre og videre, det lyder næsten som om jeg står stille, og det synes jeg bestemt ikke jeg gør. Men der er da "ting", jeg kunne ønske mig anderledes. Selvom det er mange år siden jeg blev skilt, kan jeg da helt sikkert gøre tingene anderledes. Måske jeg skulle have haft fat i de bøger for flere år siden, og dengang være kommet bedre igennem min skilsmisse... hmmm... ja, bagklog er nok det nemmeste, at være ;-)

Nå, men glæder mig til at læse dem...

6 kommentarer:

 1. Hej Kirsten
  Ja jeg har prøvet at skrive et par gange i dag men der kunne jeg ikke.
  Ja ser her har du et indlæg som jeg ved noget om, jeg ved ikke det hele, men jeg har læst meget om det og mit hjem er indrettet ud fra de nordiske pricipper i feng shui. Jeg tror at du får rigtig meget ud af at læse bøgerne. Du må spørge hvis der er noget du vil vide mere om.
  Med hensyn til det første billede du viser så er det en bagua kort. I den nordiske feng shui laver man det firkantet, det er lettere hvis man skal finde ud af hvordan ens rummer ligger i forhold til de forskellige felter.
  Håber at du får noget ud af det.

  Knus

  SvarSlet
 2. Jamen det kan da godt være, når jeg kommer i gang, at jeg vil spørge dig til råds ;-) glæder mig til, at komme i gang med læseriet... tak for din kommentar, altid dejligt ;-)

  SvarSlet
 3. Tror jeg skal forbi biblioteket i morgen, her er lidt interessant læsestof.

  God søndag Kirsten.

  SvarSlet
 4. Fru E - ja, glæder mig også til at komme i gang med læseriet. Har kigget kort i de bøger jeg har lånt, men har lige nogle andre ting, der skal ordnes inden vi smutter afsted på camping ferie... men de ser rigtig spændende ud...

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten.
  Jeg fandt dig via en anden blogger, så nu kigger jeg lige forbi. Jeg kan godt lide din side og jeg sætter mig søreme på som fast læser :-)

  Gode bøger er et must på ferien og det ser ud til at du har fundet et par der vil blive læst med interesse. Selv er jeg nu mere til krimier, da jeg holder at at feriere med hjernen på stand by. hihi

  Venlig hilsen
  Henriette
  www.defemibyen.blogspot.com

  SvarSlet
 6. Hej Henriette - velkommen som fast læser, det er altid hyggeligt, at nogen læser med herinde... i mine ferier, skal hjernen nu heller ikke for meget i overgear, men synes de bøger virker så interessante, at de kommer med i campingvognen... er så småt gået i gang med "ryd op i dit liv" bogen... uha, der kom godt nok gang i min indre "dårlige samvittighed"... mit kontor/soveværelse ligner en oplagt opgave til flere af siderne... ;-))

  SvarSlet