fredag den 27. marts 2009

Fredag...

Jamen så blev det sandelig fredag igen... ugerne går pænt stærkt i øjeblikket, synes jeg.

Jeg havde jo glemt, at jeg for lang tid siden havde sagt ja til ekstra arbejde i weekenden... øv, lige nu gider jeg simpelthen ikke. Selvom det ikke er pænt sagt, kunne jeg SAGTENS bruge tiden på noget andet...

Når lige at komme op og se lidt gymnastikopvisning, men ikke det hele. Det irriterer mig lidt, for kan godt lide, at sidde og kigge på vinterens anstrengelser. Det er så hyggeligt, for så er det rigtig forår... ;-)

Nå, men jeg skal møde kl. 0630 i morgen tidlig!!! 0630, jamen det burde da egentlig være forbudt, at skulle møde så tidligt... og så på en LØRDAG, hvad sker der. Der er heldigvis kun 1 uge tilbage til påskeferien, og hold op jeg trænger til ferie. Ja, så har jeg også lige taget en ferie-fridag på onsdag. Har bare brug for at komme ud og se på tøj til mig selv, til konfirmationen. Jeg er en af den slags, der IKKE kan have andre med ud og se på tøj. Seriøst, jeg får ikke købt en smule, når andre sidder udenfor prøverummet og venter. "Jamen, jeg sidder bare lige så stille" - "Jeg siger ikke noget" - "Det gør ikke noget, det tager lang tid for dig" - "Bare sig til, hvis jeg skal hjælpe dig"... nej tak, ingen andre end mig selv. Tør næsten ikke skrive det, men det tog mig over 1½ time, da jeg skulle finde en enkelt top til et par selskabsbukser, til mine forældres guldbryllup... øhhh, korrekt....1½ time! Jeg var kun i den ene butik, godt nok en stor butik, men 1 butik, 1½ time, kr. 600,- fattigere... ;-))

Så jeg tager alene ud og ser på tøj på onsdag. Glæder mig faktisk, er lidt brugt, hvad angår jobbet. Det er hårdt at starte en 1. klasse op. Har ikke været lærer i så mange år, da jeg først har læst her som voksen... faktisk er det kun mit 3. år ude i den virkelige verden, så jeg er jo "ny" endnu...

Ha´en god weekend, selvom vejret vist ikke ser for lovende ud...

5 kommentarer:

 1. Ja uha hvor er der mange ting, der skal være tjek på inden festen. Kender det udmærket.
  Jeg er også på jagt efter festtøj til mit barnebarns konfirmation og hader ligesom dig følgeskab.
  god weekend til dig

  SvarSlet
 2. Hej Mann

  Tak i lige måde...

  Kirsten

  SvarSlet
 3. Altså - der skulle jo selvfølgelig have stået MANNA... ;-)

  SvarSlet
 4. Det var tidligt. Jeg håber, at du kom op :)

  SvarSlet
 5. Hej Frederikke

  Jamen det gjorde jeg - men det var godt nok hårdt, og jeg havde noget ondt af mig selv... skal lige så tidligt op i morgen, og der er det jo SOMMERTID... ;-))

  SvarSlet