tirsdag den 4. maj 2010

Tiden iler...

Hold da lige op... vi pakker og pakker, og dagene flyver afsted. Dog nåede jeg da lige at holde lidt fødselsdag i fredags ;-)

Vi startede med morgenmad hos ældste, jeg skulle herefter køre hende til kæresten, hvis lillebror skulle konfirmeres. Til frokost inviterede jeg min søde veninde ud at spise, dejligt med både lækker mad og god snak. Mine forældre mente det var bedre vi spiste hos dem, så de inviterede på aftensmad, grillmad og god vin... ;-) min far gad ikke hoppe rundt mellem alle flyttekasserne... alt i alt en dejlig store bededag, fødselsdag, skønne gaver, gode snakke, dejlig mad og herlig vin ;-) kan man ønske sig mere, og så oven i købet på en fridag?

Jeg havde ønsket mig praktiske ting i år, og det fik jeg:

Håndklæder
Dækkeservietter
Top madras til min nye (brugte) seng
Låg til vand karaffel
2 x gavekort til tøjindkøb
Gavekort til et billede min ældste datter vil male til mig, når vi er flyttet
Icollage Icon
Penge
Fed vinprop optrækker ;-))

Så gode ting og sager, der "bare" er lagt videre ned i flyttekasser - men desto bedre er det om en måneds tid, at pakke det hele ud, en gang til ;-)

Tiden iler - vi iler med - vi pakker - vi arbejder - vi når konfirmationer - vi pakker lidt igen - hold da op det er et hektisk forår ;-)

Håber I nyder solens stråler derude ;-)

3 kommentarer:

 1. Nyder absolut solen. Er stort set ikke hjemme fra kl. er 10 om formiddagen, til gengæld er jeg også dødtræt når klokken er 19 ;)

  Og stort tillykke med fødselsdagen :)

  SvarSlet
 2. Et forsinket tillykke med fødselsdagen.
  Knus.

  SvarSlet
 3. Frederikke og Margith - tak for det ;-)

  SvarSlet