lørdag den 15. maj 2010

Se så her...

Så har yngste og jeg været ovre for at se vores nye lejlighed. Endelig kunne de finde tid til, at vi kom forbi... det har holdt hårdt, men nu har vi set den...

Jeg kender den godt, eller VI kender den godt, for vi har boet i en magen til før, men for ca. 10½ år siden. Så yngste kan slet ikke huske noget derfra, og jeg kan såmænd godt huske det, men det er nu rart alligevel at komme forbi... modsat vores nuværende lejlighed har de hvide plastikvinduer (vi har sorte), de har lysegråt træværk (vi har sort), de har helt lyse, næsten hvide døre (vi har mellemgrå), så alt i alt en meget lysere lejlighed.

Nu glæder vi os rigtig meget... jeg glæder mig til at få mit eget SOVEværelse, det har jeg også nu, men har kontor forneden og sover på en hems. Vi får dog ikke plads til at sidde i køkkenet og spise, men spise bordet kommer til at stå lige udenfor køkkendøren, så det gør ikke noget.
Yngste får et dejligt stort værelse, hun har ca. 7 kvm. nu, og får ca. 11-12 kvm. tror jeg... det glæder hun sig selvfølgelig rigtig meget til. Vi får også hems derovre, men på en anden måde. Det er lavet sådan at det samtidig skaber et loft i normal højde i stedet for helt op i kip. Yngste mener at det sagtens kunne gå hen og blive en ekstra hyggeplads for hende... ;-) nu må vi se...

Jeg køber hemsen, rullegardinerne, en spotskinne og en næsten ny opvaskemaskine med. Opvaskemaskinen er dog kun en 45 cm, men det er fint, køkkenet er nemlig ikke så stort.

Så nu skal der pakkes videre. Tiden i næste uge kommer til at gå ret stærkt, er jeg overbevist om. Vi har emeneuge på skolen, og så har min kollega og jeg bestemt skole-hjem samtale en af dagene... puha, ved godt hvad jeg skal lave de sidste 14 dage før vores flytning ;-)

Godt vejret ikke er i fuld sol, for så tror jeg nok jeg var blevet lidt træt af det... men dejligt at solen titter frem - ind i mellem - fuglene pipper i kor og alt springer ud... håber I har nydt fridagene, det har vi i hvert fald ;-)

4 kommentarer:

 1. Når først beslutningen om at flytte er truffet, så er det skønt når målet er tæt på. Håber I bliver rigtig glade for den nye lejlighed :-)

  SvarSlet
 2. Er altså lidt misundelig.... Jeg er stadig blot nr. 11 på ventelisten...suk...

  Men endnu en gang; God flytning...som jo er lige om lidt.

  SvarSlet
 3. Tillykke med jeres nye lejlighed, det bliver da så skønt for jer, der er altid meget at se til når man skal flytte men man får ryddet så dejligt op :)
  knus

  SvarSlet
 4. Fru E - det gør vi helt sikkert ;-)

  Esther - øv, at der stadig er så langt endnu for dig... ja, jeg kan jo sagtens sige flyt herover, der er lejligheder, men du får lidt langt på arbejdet... håber det snart ser noget lysere ud for dig... ;-)

  Pernille på 1. - lige præcis, der bliver ryddet godt og grundigt op, især når vi skal flytte i MINDRE lejlighed, og jeg mister min mulighed for at have eget kontor, som er et stort værelse nu... hmmm ;-)

  SvarSlet