søndag den 11. april 2010

Et godt kup...

Jeg skal - som ret mange gange før nævnt - flytte pr. 1. juni 2010. Èn af de få ting jeg gerne vil have købt mig, foruden den skænk jeg har købt i genbrugsforretningen, er en sofa.

Min hjørnesofa som står i min stue købte jeg for over 13 år siden. Det er ikke fordi den ikke KUNNE have holdt til nogle år mere. MEN vi købte en hundehvalp for over 1 år siden, og han har så gjort sådan, at nu kan den IKKE klare mere. Der var ganske få pletter på den før hvalpens indtog i hjemmet, men de kunne såmænd have været fjernet. Men det er ikke så nemt, at sy en sofa der er bid, kradse og rivehuller i... den er ganske enkelt frygtelig grim, så nu er det UD! Jeg har ledt ret mange steder, efter en to personers med en ekstra siddeplads hvor der er chaiselong... den må ikke være i læder, for har ikke råd til en god kvalitetslæder, og så vil jeg hellere undvære. Den må ikke være for lys, hvis vi ikke kan holde vores hunde nede fra den. Den må ikke være for løs i stoffet, i tilfælde af et par hundepoter. Den må ikke være for stor, får mindre stue end jeg har nu. Den må heller ikke være for billig, på den måde at forstå, at jeg så måske allerede om 2-3 år skal have ny, fordi den er slidt. Den skal simpelthen være mørk, tæt i stoffet, ikke for ensfarvet, tilpas størrelse, ikke i læder, tilpas siddehøjde, god siddekomfort, og frem for alt BILLIG. Det var da ikke svært, vel? ;-) Jo det er så... ;-) Har kørt til forskellige outlet steder i området, Jysk, Bilka, m.m. men tror sørme jeg har fundet den sofa jeg gerne vil have. Ældste og jeg kørte til Herning, hvor der overfor Herning Centeret ligger en møbelhandler "Mit Bo" der sælger lækre møbler til rimelig priser, altså nedsatte priser på kvalitetsmøbler... og der stod den jo, lige præcis den sofa jeg gerne vil have, til omkring 5000 kr., det vil jeg godt give for en kvalitetssofa, det er da en ok pris... så nu går jeg og tænker om det er den, for så kører jeg derop igen, bestiller og betaler den. Der var rigtig mange fine ting, at komme efter. Har aldrig været der før, men det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer der.


Efter, at have kigget kørte vi over i Centeret, hvor de ved den ene indgang havde et lille loppemarked. Der gjorde jeg et fund, synes jeg. Fik købt to små glasskåle og en stor skål der passer til for 50 kr. Skålene er fra Svenske Orrefors glasværk. De er lavet i klar glas med en masse glade ansigter på. Havde i forvejen den lille skål, som blev købt for 150 kr. for år tilbage. Nu har begge piger hver fået en lille skål, og så beholder jeg selv den store... dagens kup - efter min mening ;-)

2 kommentarer:

  1. Det bliver spændende, om det skal være den :)

    SvarSlet
  2. Fru E - ja, det ender det nok med ;-)

    SvarSlet