fredag den 2. april 2010

Av - endnu...

For pokker da, hvor har jeg ondt i min nakke endnu... øv også... fik faktisk ikke sovet særlig meget, den første nat, efter det var startet... kl. 0630 satte jeg mig ned i stuen, for at se TV, men det var nu heller ikke nemt, når det værker i nakken, ryggen og ud i skulderen i højre side.

Syntes ellers det gik noget bedre i går, så har nok været lidt for "smart" i mine gøremål, altså troet jeg kunne mere... så i dag, er det helt tosset igen. Ihhh altså... det giver mig nemlig også hovedpine, så jeg ikke føler jeg har ret meget, at gøre godt med, af overskud. Hmmm, ville gerne have nået meget mere, end jeg har gjort, her i ferien...

I går var jeg med min veninde på et af byen gode hoteller, for at spise deres frokost buffet... uhm... så i aften står den kun på en god rugbrødsmad med nykogte æg og KARSE. Elsker karse, det er bare for sjældent jeg har det herhjemme, men nu er det påske, og der hører karse i hvert fald til...

Yngste er stadig hos sin far, så jeg har det hele for mig selv... hun kommer hjem i morgen, og søndag tager vi til mine forældre der ligger i campingvogn ude ved Vesterhavet for at påske-hygge. Det bliver rigtig dejligt, elsker at være derude... vi skal komme til frokost, hvor vi skal have lidt men godt. Vi får altid noget med sild og andet fisk. Til aftensmad skal vi have lammekølle, glæder mig ;-)

Håber I alle har en dejlig påske...

4 kommentarer:

 1. Det lyder som et hyggeligt besøg i campingvognen med dine forældre :)

  SvarSlet
 2. Mette B - det plejer det også, at være. Det er en fast tradition, at vi besøger dem. Sidste år var det dog så koldt, at de ikke ville afsted i påsken, så maden blev bare nydt derhjemme hos dem ;-)

  SvarSlet
 3. Campinglivet kan være skønt. Sidder selv og blogger fra forteltet lige nu.

  God bedring med nakken.

  SvarSlet
 4. Fru E - ja, det er ikke tosset... ;-)

  SvarSlet