torsdag den 14. oktober 2010

Tillykke, tillykke...

Så har jeg været til en dejlig fødselsdag hos min store datter som fylder 22 år i dag... det er første gang det er blevet holdt i hendes lille lejlighed. Det har været en rigtig hyggelig dag. Jeg startede med at komme til morgenmad hos hende og kæresten, da jeg skulle møde senere i dag.

Så kom både mormor, morfar, nabopigen og jeg til kaffe, varm chokolade, boller, lagkage og kage ;-) pyha, så var der mætte maver... til aftensmad fik vi mexikanske pandekager med alt hvad dertil hører... vi kørte forholdsvis tidligt, da hun skal til eksamen i morgen kl. 0820. Hun skulle lige have tid til at kigge lidt ekstra på papirerne, og så forhåbentlig i seng i ordentlig tid... hun er så nervøs til sine eksaminer, men håber det bedste for hende... hun stoler desværre ikke nok på sig selv, hun får ellers nogle ret pæne karakterer, så hun skulle jo egentlig bare sige pyt, men det gør hun ikke...

Jeg krydser hvad krydses kan for at alt går godt for hende i morgen... XXX

Elsker dig min store pige - håber ikke nervøsiteten får overtaget i morgen...

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en hyggelig fødselsdag. Jeg håber, det går godt til eksamen for din datter. Hvor er det synd, at hun er så nervøs.
  God fredag.

  SvarSlet
 2. Tillykke med din store datter. Klem og god fredag

  SvarSlet
 3. Tillykke med din datter, vores døtre er lige gamle :-)

  SvarSlet
 4. Eva - det var en rigtig dejlig fødselsdag... hun havde såmænd ikke noget at være nervøs over, hun fik sørme et 12-tal ;-)

  Mette b - tak skal du have...

  Margith - tak for det, ja har godt tænkt over nogle lighedspunkter i mellem os, vi er også født samme år ;-)

  SvarSlet