onsdag den 20. oktober 2010

Ferie...

Jeg nyder så meget at have ferie, jeg er faktisk rigtig god til at holde ferie ;-)

Yngste tog afsted med sin far i søndags, de skulle i sommerhus, men hun kommer heldigvis hjem i morgen tidlig, så vi lige har nogle dage sammen inden den igen står på efterskole og hverdag... vi har ikke haft ret mange weekender sammen, siden hun startede på efterskolen, da flere af dem har været planlagt sammen med hendes far, hvis hun overhovedet har været hjemme... hun er heldigvis stadig rigtig glad for skolen, og savner dem når hun er hjemme...

I aften skal jeg være sammen med nogle veninder. Vi skiftes til at "lægge hus til" rødvin og ost... det er så hyggeligt at få sludret igennem, og vendt verdenssituationen... for vi er nemlig ret kloge når vi er sammen ;-))

Ellers har ugen budt på Ikea besøg i mandags. Fik købt nogle af de ting jeg kiggede på i sommer, men ikke fik købt, fordi jeg nogen gange gerne vil gå og tænke over tingene... tirsdag hyggede jeg med ældstedatteren. I dag er jeg staret på oprydning i nogle frygtelig trælse papir-bunker ;-) øv hvor jeg hader det, men er også en klovn til IKKE at få dem sat på plads med det sammen... har ellers fine ringbind, der bare står og står i min reol... så det er såmænd bare dovenskab... pyha, hvor kom det fra? ;-))

Nå, vil gå en god tur med hundene, inden de skal være alene hjemme...

Håber I nyder efteråret derude, det er rigtig koldt i dag, regnen har trommet ned flere gange i løbet af dagen.

6 kommentarer:

 1. Åh hvor jeg også nyder ferien. Her har den stået på oprydning og udsmidning,- og jeg er altså heller ikke god til at få det gjort med det samme:( Mon man kan lære det?).
  God aften med rødvin og snak.

  SvarSlet
 2. Eva - ja, det med ferie, uha det er dejligt ;-) havde en rigtig hyggelig aften med god rødvin, ost og lige så god snak ;-))

  SvarSlet
 3. Tænk! jeg var også i Ikea i mandags = ) Jeg har en del forberedelse, så jeg har arbejdet hjemme fra, men bare det at vækkeuret er slået fra er jo skønt.
  Har lige lavet - og spist - æbler med smulderdej og creme fraiche til... uhm... passer lige til sådan et efterårsvejr.
  Fortsat god ferie.

  SvarSlet
 4. Bente - ja, vi var vist pænt mange i Ikea, i hvert fald i Århus afd. ;-)) Det skønne vækkeur, det er nu en dejlig ting, når det IKKE ringer kl. 0600... elsker også æbler, kan bare kun tåle dem når de er forarbejdet, så sådan en lækker æblekage er bestemt ikke at kimse af ;-))

  SvarSlet
 5. Sikke et fint layout du har fået dig :o)

  SvarSlet
 6. Hej Esther - tak for det, elsker lilla, så det måtte være den farve ;-))

  SvarSlet