søndag den 5. september 2010

Maler...

Nej, det bliver jeg aldrig... jeg malede mit stakit udvendigt i fredags, min far havde malet det indvendigt, jeg var nærmest lige så grøn som stakittet, fuldstændig revet på mine arme fordi hækken der står op af stakittet ikke mente der var plads til mig og min malerpensel, blå mærker på mine ben fordi hækkens grene er så kraftige ;-) jamen altså, mine arme ligner noget der har været med i et katte slagsmål... og så mangler jeg endda at få malet mit nye stakit udenfor min indgangsdør. Det er dog ikke så højt som det gamle omme i haven, der står IKKE en hæk i vejen, og jeg vil denne gang prøve om jeg kan undgå at tage et mindre bad i malingen ;-) jeg lover ingenting, men vil dog prøve om jeg kan se mindre forslået ud... ;-)

Èn ting er sikker, nej hvor pynter det meget, og hvor bliver det skønt til næste forår og sommer, at kunne sidde på terrassen og NYDE nymalet stakit, nyanlagt have, dejlige bede med ny flot klatrerose, clematis og en skøn havelampe der står i mit bed med et bloklys i, altsammen noget som jeg har fået i gave i sidste weekend... ;-) men heldigvis er der stadig mange gode dage her i efteråret...

Nyd søndagen derude ;-)

2 kommentarer:

 1. Det lyder som om det har været et syn for guderne at se dig male stakit;-)
  Håber det går bedre for dig når du skal igang med det andet!
  -jeg er startet på din sættekasse i de ønskede farver, og det går den rigtige vej;-) -jeg er dog ret sløv (læs; gravid!), så det hele går i et noget langsommere tempo end normalt, hvilket jeg ikke helt kan forene mig med:-s
  Ha' en dejlig søndag aften!

  Kærlige hilsner, Louise

  SvarSlet
 2. Frk. TingelTangel - jamen det har helt sikkert været et ret herligt syn, mine forældre, især min mor, knækkede sammen af grin op til flere gange... og det var et mareridt at få malingen af bagefter, det gør pænt ondt med en neglebørste på armene ;-))
  Tag det bare roligt med sættekassen - det haster altså ikke ;-) nyd du bare din graviditet og dit langsommere tempo... ;-)

  SvarSlet