søndag den 18. juli 2010

Mormoragtig?...

Jeg har alle tolv sorte månedsplatter fra Bjørn Wiinblad. Jeg har haft dem i mange år, disse er dog nogen jeg har fået af min tidligere svigermor for mange år siden. Jeg havde dem ellers selv, men gav dem væk for hmmmm, endnu flere år siden. Har haft dem liggende i lang tid, og tænkt at jeg nok aldrig fik brug for dem igen. Men nu er mit hjem, eller jeg prøver på det, holdt i sort, hvid. grå og metal, med et touch af lilla, som mine piger siger ;-) så tænker jeg, skal jeg have de tre platter op, som symboliserer de måneder jeg selv og mine piger er født i? Eller tager jeg det fulde spring og hænger alle 12 platter op? Går der FOR meget nostalgi og mormor i det? ;-)

Når jeg går i genbrugsforretninger ser jeg dem nogen gange ligge, oftest i rød, men ind i mellem også i sort. Priserne svinger fra omkring 25 kr. helt op til 50 HALVTREDS kr. stykket... så i bund og grund er det jo en mindre formue jeg bare har liggende i en skotøjsæske i mit tøjskab ;-))

10 kommentarer:

 1. Hejsa
  Ja det er en mindre formue.

  Her i vores område, bliver de solgt til kr. 25,- pr. stk. uanset om de er sorte eller røde.

  Kh. Dianna

  SvarSlet
 2. Jeg har fået en hel stak platter af svigermor her i foråret og lige nu er de gemt i en skuffe for jeg kan ikke helt finde ud af hvor jeg skal have dem. Spændende, at se hvad du finder på og om jeg kan kopiere din ide?

  SvarSlet
 3. DiSign Keramik - ja, det er jo lige det. Skørt at have så mange pengene liggende i en skoæske...

  Oline - jamen hvad end jeg finder ud af, tager jeg billeder. Måske det bliver et billede, hvor de stadig ligger i æsken ;-))

  SvarSlet
 4. Hej Kirsten.
  Jeg så din kommentar på min blog - og er lige så forundret som du! Måske har du fået en mailadr der er magen til min den gamle? Jeg kan jo ikke se nogen steder hvad din mailadr er, men nu prøver jeg at gå ind i "indstillinger" og slå mail-funktionen fra - dét må da kunne løse problemet...??!
  Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :-)
  /Navnesøsteren

  SvarSlet
 5. Hej Kirsten - har mailet privat til dig... ;-)

  SvarSlet
 6. Hejsa.
  Ny på din blog. :-)

  Når noget er mormoragtigt, er det smukt i mine øjne. Når noget er moragtigt, er det kedeligt og kikset.
  Platterne for mig er moraftigt. Min mor havde nemlig sådan nogle.
  Men faktisk synes jeg, de er tilpas retro, hvis de altså hænger i et moderne hjem.
  Så er det ret... cool... ;.)

  Så jeg synes da, de alle skal op.

  SvarSlet
 7. Hej Nette - velkommen til ;-) jeg ville have haft dem allesammen op i går, men fik alligevel lidt kriblen i maven... ;-) men de kommer nok op allesammen... jeg skal bare lige trække vejret et par gange... ;-)

  SvarSlet
 8. Hej Kirsten. Vi har et stort hus, som vi er i gang med at renovere. Mens vi var i gang i kælderen med at indrette en bar og også skulle have et gæstetoilet, da ringede en gammel kollega til mig og sagde, at hun havde ryddet op og da hun ved jeg elsker at tage på loppemarkeder, både for at sælge lidt, men også for at finde sjove ting, så ville hun høre om jeg ville have kassen eller hun skulle køre på Genbrug. Jeg var hurtigt ude at hente :-) I kassen var bl.a. Bjørn Wiinblad sorte månedsplatter - ikke alle 12 - men en del. Dem nænnede jeg ikke at komme af med og gik, som du, og puslede med - hvad kan de bruges til? Og så kom ideen - en frise på gæstetoilettet og som sagt så gjort - der blev banket huller og platterne blev muret ind. Jeg siger bare, det ser hammer godt ud. Jeg er så småt gået i gang med selv at finde ud af, at lave en blog - når det bliver mindre varmt - håber jeg at komme rigtigt i gang - så skal jeg prøve at lægge billeder ind.

  SvarSlet
 9. Hej Gitte - velkommen til ;-) det lyder helt vildt fedt, vil glæder mig til at se fotos ;-)) har også bestemt mig til, at de KOMMER OP ;-))
  Har lige været på et stort marked, har gået og snust i nærmest samtlige boder, og hold da lige op ham Bjørn er i høj kurs. En af de små vaser kr. 125,- Et LILLE askebæger kr. 150,- så det er en pænt dyr herre ;-))

  SvarSlet
 10. Jeg kom aldrig rigtig i gang med min blog - men nu SKAL det være.
  Mine ide med Bjørn Wiinblad platterne kan du nu se på www.bolius.dk - hvor jeg er nomineret til bedste genbrugs - ide pris.
  Jeg har i øvrigt tænkt mig at fortsætte ideen med Bjørn Wiinblad - vi er i gang med at lave et badeværelse på 1. sal i vores hus - og jeg har en del Wiinblad stående fra dengang jeg selv samlede på det. Så en lille vase - vil blive til et tandkrus - en meget stor vase til toiletbørsteholder og et stort fad - skal stå på bordet med parfumeflaconer o.l. på.
  Håber at finde ud af det med billederne på min blog - ligenu bliver de kæmpestore når jeg lægger dem på.
  Hilsen Gitte

  SvarSlet