lørdag den 13. november 2010

Forældrehjælper...

I dag har jeg været så heldig at være "forældrehjælper" nede på yngstes efterskole. Alle lærerne havde pædagogisk dag, og vi var så blevet spurgt om vi ville hjælpe. Jeg har kort dag her om fredagen, så det ville jeg gerne.

Sikke en dejlig dag. Jeg var dog ikke med fra morgenstunden af, da jeg lige skulle lidt på job først. Jeg kom til værelses- og områderengøringen. Sikke en herlig oplevelse ;-) fuld musik på diverse pc´ere, glade unge mennesker der arbejdede på højtryk, effektivitet og smil - hold da lige op, siger jeg bare ;-))

Efter godkendelsen skulle vi spise frokost, de spiser varm mad så der blev serveret lækker kalkunsteg, stegte kartofler, sauce, gulerodssalat, alm. grøn salat med dressing og en lækker marineret hvidkålssalat med appelsinstykker og æbler... uhm, siger jeg bare. Der ville jeg gerne spise min frokost hver dag ;-)

Efter lækker mad skulle vi høre et foredrag med Søren Lynge, en mand der har viet sit liv for at hjælpe unge mennesker der har det svært... han var formidabel at høre på. Han fik os til at knække sammen af grin op til flere gange, andre gange var der så stille at den berømte knappenål kunne høres, en mand der virkelig havde forstand på at fange de unge mennesker... yngste snakkede meget om ham på hjemturen, så han har i hvert fald gjort et stort indtryk... får du nogensinde chancen for at høre ham, så sig endelig ja tak, han er virkelig underholdende og meget tankevækkende at høre på...

Ellers står weekenden vist bare på mindre oprydning, flytning af diverse fnullermænd, aflevering af affald på containerpladsen, vinter nedpakning af havemøbler og alt andet derind under ;-)

Håber I alle får en dejlig weekend...

4 kommentarer:

 1. Det lyder som en dejlig oplevelse. Her står den også på rengøring, men der SKAL være tid til at få syet lidt også.

  SvarSlet
 2. Vi har udendørs oprydning og håber jeg en skovtur.
  God weekend til dig også.

  SvarSlet
 3. Eva - håber du nåede det hele i dag? ;-)

  Margith - håber også du nåede skovturen? ;-)

  SvarSlet
 4. Et indblik i de unges liv er dejligt og det var da en oplagt mulighed du fik. Rigtig god weekend.

  SvarSlet