onsdag den 30. december 2009

Nyt år...


Så er året næsten forbi... året der har budt på mange forskellige oplevelser...
 • Min bror og svigerinde havde sølvbryllup d. 21. januar.
 • Svigerinden fyldte 50 år d. 11. april.
 • Yngste holdt konfirmation d. 19. april.
 • Familieweekend - ca. 30 "mand" i maj måned.
 • Veninden blev færdig som pædagog i juni måned.
 • Min far fyldte 75 år d. 31. juli.

Det var vist bare nogle af de lidt større ting, der skete for vores familie... så er der jo alt det "løse" ;-)

Næste år bringer hverken runde fødselsdage, eller konfirmationer... ikke for mit vedkommende. Men mine unger tager til fætterens konfirmation. Ældste har faktisk 4 konfirmationer og et sølvbryllup i kærestens familie, så der er lige et par fester...

Ellers er det året, hvor jeg førte min 1. klasse op i 2. klasse, og dermed kom jeg tilbage fra sommerferien til en klasse, som var velkendt. Vi holdte, rent vejrmæssigt, efterårsferie i sommerferien... vi var i Skagen, og vejret var bestemt ikke med os... tankerne er rigtig meget henimod en flytning. Jeg synes det er for dyrt, at bo hvor vi bor. Så enten skal jeg flytte i en mindre lejlighed i vores eget område, eller flytte til noget billigere, i ca. samme størrelse, bare et andet sted i byen. Allerhelst vil jeg så gerne leje et hus, det kunne være så fedt... men det er ikke lige huse til udlejning, der står allerflest af, rundt omkring. Jeg er villig til at flytte fra byen, måske til nabobyen, hvor yngste også går til FDF og musik inde, så er det nemmere for hende selv, at transportere sig til de forskellige aktiviteter... men nu må vi se... skal have snakket med boligforeningen igen her i det nye år. Skal ligeledes have snakket med en boligforening i nabobyen... så intet er udelukket, men hold op tankerne kredser meget... ;-)

Jeg har nydt de her jule-fridage. Men de er bare løbet afsted, men sådan er det jo ofte, når man hygger sig og har det rart, løber tiden ofte afsted.

Jeg har ingen af ungerne hjemme nytårsaften - det bliver lidt underligt, da ældste ikke har været hos sin far i flere år, men hun tager til kæresten om lidt. Yngste er taget til sin far, de kører til deres farmor og farfar, for at fejre nytåret...

Håber I alle kommer rigtig godt og sikkert ind i det nye år... Pas godt på hinanden derude...

6 kommentarer:

 1. Kære Kirsten. Altså den der side hvor vi fandt en lejlighed til Theis har masser af huse til leje. Selvfølgelig alt efter hvor i landet du gerne vil bo. Det er da værd at prøve syntes jeg. Priserne ligger sån ca på samme leje som andre lejeboliger.

  Der ligger et link til siden hos mig. Ellers skriv lige så finder jeg det til dig :

  Rigtigt godt nytår søde
  Knus Henriette

  SvarSlet
 2. Også godt nytår til dig Kirsten :o)

  SvarSlet
 3. Rigtig godt nytår Kirsten... jeg glæder mig til at dele 2010 med dig :)

  SvarSlet
 4. Henriette - tak for det, kigger lige over på din blog ;-) Godt nytår til dig også, pas godt på dig selv...

  Esther - Tak for det ;-)

  Frederikke - Tak for det ;-)

  SvarSlet
 5. Godt nytår, håber du kom godt ind i 2010.

  Tænkte på, at du måske kunne søge et hus i avisen? Nogle gange giver den slags pote.

  SvarSlet
 6. Fru E - tak i lige måde, håber også I kom godt ind i det nye år...
  Det er bare sådan, at jeg ikke har råd til ret meget, for har ringet på flere huse, og de er bare for dyre. Skal gerne sidde billigere end det jeg har... så det er sådan lidt utopi, at jeg får råd til, at leje et hus ;-) men drømme og ønskerne må jeg jo heldigvis gerne have. Ellers tak for hjælpen... ;-)

  SvarSlet