onsdag den 26. august 2009

Så gjorde jeg det igen...

Ja, jeg røg i en gang snak, på vej hjem fra at have handlet ind... skulle da lige forbi min veninde, som snart flytter i eget hus, og se noget af alt det, hun og børnene ikke har plads til. For som hun siger, de har købt byens "dukkehus" = det er ikke ret stort ;-)

Nej, ville nu egentlig gerne eje hendes store gamle skrivebord, men har heller ikke plads til det, desværre... et kæmpe stort og lækkert skabs arrangement til soveværelset, nej desværre. Et stort og rummeligt spisebord, nej tak, desværre. Men jeg vil da rigtig gerne overtage alle de sjove gamle ophængs dimser du har, hvis du ikke selv skal have dem med ;-) Nej, dem beholder hun vist selv... men dejligt for hende og ungerne, at de får deres eget. Selv om det er et skønt lille dukkehus... glæder mig til, at se de live...

Havde godt set på klokken, at den var ved at være noget over spisetid... pludselig ringer min mobil, yngste proklamerer, at hun er ved, at lave forret, hovedret og dessert til os. Ældste skulle på arbejde, som hun ellers ikke plejer på hverdage, da hun skal op kl. 0530, så er det sent at komme hjem kl. 2330/2345... yngste ville bare lige høre, hvornår jeg regnede med at komme hjem, for så ville maden stå på bordet... uha, det lød dejligt ;-)

Hun havde været i fryseren, og taget lidt op... ja, lidt sjov sammensætning, men hvad gør det. Vi blev dejligt mætte, fryseren blev tømt for lidt mere, inden den skal af-ises, og hun fik lukket låget på den store kumme fryseren som MUTTI her havde glemt at lukke... hvor distræt kan man være? Ja, jeg spørger bare...

Nå, men skønt ikke, at skulle tænke på mad. Herligt, at komme hjem til en overglad yngste datter. Mon ikke det nu, der skal laves en arbejdsplan, som jeg har truet med i rigtig lang tid? ;-))

2 kommentarer:

  1. Hvor er hun heldig din veninde, hvem ville ikke gerne eje sådan et dukkehus, jeg ville gerne, der er mange af dem her i Odense, men de er ikke til at købe for penge.
    Hvor dejligt at I lige blev inviteret på tøm fryseren :)
    Knus

    SvarSlet
  2. Hej Pernille... ja, det er skønt, at hun er ved at være så stor, at nogen ting bliver taget af sig selv... ;-)

    SvarSlet